Hur man byter skummet Honda CRX Seats

Dämpning i bilsäten kan få slitna, skadade och platt. Du kan byta ut skummet i bilens säten istället för att sitta obekvämt. Om du har en Honda CRX och vill ersätta sittplatser, måste du dra stolen från bilen och ta bort de skadade områdena av nuvarande skummet och dämpning från sätet innan du kan komma igång. Saker du behöver
allrengöringsmedel spraylim
Sharp verktyget blade
vass sax
Maskeringstejp, 2 inches eller 3 inches
Sandpapper
Seating skum
Sittdyna

Visa fler instruktioner
1

Borsta bort lösa skumpartiklar med plastborste. Slipa alla delar av sätet ram som är utsatt och rost.
2

Inspektera sätet för områden där sätena har hål och saknar skum. Skär den nya sittplatser skummet för att passa hålen i din sittplats. Försök att få passformen så exakt som möjligt, eftersom detta kommer att öka hållbarheten på renoverade sätet efter färdigställandet.
3

Spraya det skadade sittgrupp och nya sittplatser skum med spray lim och sätt i det i den skadade området för sätet. Sittplatser skum behöver oftast vara skiktad för att framgångsrikt fylla hålen och brister i sitsen.
4

Använd maskeringstejp för att fästa skummet på plats. Det är viktigt att använda tillräckligt med tejp så att skummet har något extra förankring ner. Använd två eller flera bitar av tejp beroende på storleken på hålet i sätet.
5

Applicera kudden. Även skum är mjukt, är det inte mycket tålig. Kudden kommer att fungera som extra stoppning och skydd för skummet. Bestäm vilket område du kommer att arbeta på nästa och matcha upp en kudde till området för sätet. Spraya gamla sätet skum och baksidan av dynan med lim och tryck fast den på den gamla sittplatser. Upprepa med varje område av stolen. När du är klar, ska varje synlig yta av sätet vara helt täckt i kudden. Låt stolen torka i 2 till 3 timmar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115984.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.