Hur göra en resa Gutter Trailer Rain

Resa trailers ta stryk från elementen, inklusive regn. Om du vill undvika regnvatten rinner ner på sidan av din trailer från taket, är allt du behöver göra är installera takrännor. Det är viktigt att du använder material för rännorna som inte kommer att läcka, och att du anbringa dem säkert nog så att de inte kommer att slitas från släpet på 60 miles per timme. Plan noggrant. Saker du behöver
J kanal
Drill Tin förare
snips
Skruvar
Visa mer Instruktioner
1

Ta J-kanalen, vilket är ett litet spår som ofta är installerad runt fönstren för att skydda tätningen, och mäta en längd av det för vänster och höger sida av vagnens tak. Skär J-kanalen för att passa, och sedan ta bort den sida av det där du hittar spikhål. Du kommer inte att behöva den sidan, och hålen försvagar den totala rännstenen.
2

Dra av trim längs taket på din resa släpvagn, men var noga med att inte störa tak bortsett från det trim. Placera J-kanalen i den avslöjade sektion så att den bildar en liten, räfflad rännan vid kanten av vagnens tak. Skruva i kanalen var 6 inches eller så att hålla den på plats.
3

Block ena änden av J-kanalen för att rikta flödet. Till exempel, om du vill att vattnet ska rinna mot baksidan av vagnen, sedan blockera avsnitten på framsidan. Vattnet kommer att flöda mot den öppna sidan om du kör eller sitter stilla, vilket gör att du kan hålla vattnet rinner över och ner på sidorna av vagnen, där det kan lämna en patina av ränder.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115981.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.