Hur får man fler hästkrafter på en expedition

Hästkrafter är den kraft som din bil ger ut, och det är ett av de mått som används för att avgöra hur mycket råstyrka motorn skapar. Men om du kör en Ford Expedition så finns det sätt du kan öka din hästkrafter utgång. De tar tid att installera och ofta en massa pengar för att köpa, men om du är fast beslutna att få så mycket kraft ur din expedition som möjligt då det finns en hel del vägar du kan ta. Saker du behöver
luftintagssystem
Avgassystem
Performance chip reservdelar däck
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken luftintag med en uppgraderad, kall luft intag systemet. Enligt KN Filter detta kan lägga till så mycket som 12 hästkrafter till din motor eftersom den kommer att kunna få tillgång till mer luft, vilket är hälften av den inre förbränningen formel av syre och bränsle.
2

Byt avgassystemet med en större diameter avgaser. Om din Expedition kan bli av avgaserna snabbare så kommer det att kunna bearbeta bränslet och luften snabbare. Det är som om du ökar din makt för att andas, men inte andas om man sätter en eftermarknad intag system, men du lämnar det gamla avgassystemet på plats. Addera 3

Byt däcken. Hästkrafter har att översätta från motorn till däcken för att makten att vara till nytta, och däck som är särskilt avsedda för att greppa vägen är mycket användbara för att hjälpa denna översättning tillsammans. Dessutom kommer skallighet däck utan mönsterdjup leda till att du förlorar en hel del effekt.
4

Byt prestanda chip. Detta är en komplicerad strävan och du bör rådfråga en professionell om du inte är bekant med processen. I din motor finns ett chip som bestämmer förhållandet mellan bränsle och luft, men standarden chip är avsedd för den genomsnittliga föraren. För dem som vill justera förhållandet och hitta en mer optimal hästkrafter utgång för Expedition, är en prestation chip en solid investering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115979.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.