Hur Fastsurrning en traktor på en pickup

När din traktor går sönder och du behöver för att dra den till stan för att få repareras, måste du följa några specifika instruktioner för att binda ner det. Standardiserade sätt att dra traktorn inkluderar en pickup med ett flak område stort nog för traktorn, eller genom att bara dra den på ett släp bakom pickup. Traktorer är tunga och stanna kvar ganska väl på en lastbil, men kedja ner det är ett måste för säkerheten. Saker du behöver
Flatbädd pickup truck med monterad vinsch
Steel traktor ramper
5 längder på 3/8 kedja med krokar
Filtar
5 skruv-i kedjan pärmar
Gaffelfäste med stift diameter dragstång hål
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka till lastbilsflak upp till traktorns front.
2 < p> Haka ramperna på baksidan av pickup flak bredden på traktorer däck.
3

stillastående traktor neutral.
4

Haka vinschkabel monterad på framsidan av flak till en av de främre dragkrokar på traktorn. Om det inte finns några dragkrokar, wrap och krok kabeln runt mitten av den främre traktoraxel. Dra på flak med vinschen.
5

Lay filtar över området mellan insidan av fälgen och axeln, på fram-och bakaxeln.
6

Skruva fast gaffeln i hålet i den bakre dragstången på traktorn
7

Mata en kedja genom gaffeln och krok ena änden av kedjan till en sida av flak -. kontrollera att kedjan krok öppning är alltid pekar uppåt så att den inte glider av - och haka fast den andra änden av kedjan till en skruv-i kedjan bindemedel. Haka kedjan bindemedel till andra sidan av flak så det är tätt. Vrid centrum bindande spaken tills kedjan är tät.
8

Mata annan kedja över en sida av bakaxeln. Hook ena änden av kedjan till den främre eller bakre delen av flak och haka fast den andra änden till ett bindemedel. Haka bindemedlet till den andra änden av flak och skruva kedjan ner tätt.
9

Upprepa steg 5 för de övriga tre axliga områden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115977.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.