Felsökning Wiring Släpvagnsbroms

En utdragbar bakom trailern gör en förare för att transportera en last som annars inte kunde genomföras i ett fordons tillgängligt utrymme. Trailers är typiskt ansluten till lastbilar och större fordon från en dragkrok. Vagnen är enligt lag skyldiga att ha bromsljus som är kopplade till fordonet drar släpet. Över tid kan denna kabelstammen bli sliten och fel. Felsökning sladdarna släpvagnsbromsning kommer att hålla dina bromsljus fungerar, och kanske förhindra en olycka eller trafik böter. Instruktioner
1

Torka bort smuts och skräp från ledningar pluggen, se till att broms kablar är ordentligt anslutna. Smuts eller dåliga anslutningar är vanligen orsaken av inoperabel lampor.
2

Inspektera kontakten port på din bil. Detta är området - vanligtvis under stötfångaren - När släpvagnen-broms kontakten sitter. Rengör området om det är korroderade, igensatt eller smutsigt, och försök sedan ansluta igen. Inspektera behållaren ledningar - eller utför en diagnostisk kontroll och byta säkring - Om rengöringen inte fungerar
3

Kontrollera kabelnätet.. Detta ligger nära den främre delen av trailern och ansluter till fordonet. Byt kablaget om korrosion eller trasiga ledningar är uppenbara.
4

Kontrollera om det finns böjda eller krossade stift på släpvagnskablage kontakten. Pluggen ansluter sladden till bilens. Byt tändstift om skadan är uppenbar.
5

Kontrollera släpets broms-lampor om alla andra anslutningar fungerar korrekt. Ändra eller återansluta glödlampor vid behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115967.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.