2002 Mini Cooper Bakluckan går inte att stänga ordentligt

Även om en Mini Cooper är en kompakt bil, det kommer fortfarande utrustad med en baklucka som kan öppnas, så att du kan läsa in saker i baksidan av fordonet. Om du äger en 2002 års modell Mini Cooper, har det lagt på några år och kan börja visa tecken på slitage, till exempel problem stänger bakluckan. Den goda nyheten är att du snabbt kan felsöka dessa problem. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lyft upp bakluckan hantera och försöker stänga bakluckan. Samtidigt stänger bakluckan trycker inåt med handflatan strax ovanför handtaget och se om du kan dyka hakmekanismen på plats. Om detta inte löser problemet, gå vidare till nästa steg.
2

Spray bakluckan handtaget med kallt vatten och sedan försöker stänga det. Ibland extrem värme kan påverka handtaget, vilket gör bakluckan svår att stänga. Om detta inte löser problemet, gå vidare till nästa steg.
3

Klättra på baksidan av Mini Cooper och inspektera låsmekanismen. Använd spetsen på en skruvmejsel för att ta mekanismen ut om den har fastnat på plats. Dra av foder runt mekanism för bättre åtkomst. Om detta inte löser problemet, gå vidare till nästa steg.
4

Använd din skruvmejsel för att ta bort skruvarna på låsmekanismen och justera mekanismen i sin ram. Se till att den är säker och jäms med ramen.
5

tillbaka skruvarna och försök stänga bakluckan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115959.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.