Så monterar Flat Plate Hitches

En platt kopplingsplåt är monterad till bädden av en lastbil och fäster vid en släpvagn. De är 13 inches bred och 46 inches lång. Dessa missöden har förmågan att stödja vikten av en släpvagn när de installeras på rätt sätt, och kommer att montera på alla två tums hitch receiver. Installera dessa missöden tar bara några minuter och kan göra att flytta runt din släpvagn en enkel uppgift. Saker du behöver
Låsmutter
Flat bricka
17mm hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

dra ut hårnål klipp och skjut ut mottagaren låstapp på den sida av skruvstäd monteringsplattan. Skjut mottagaren röret i fordonets mottagare med den platta sidan av städet mount vänd uppåt. Rikta in hålen i bilens mottagare med de av mottagaren röret.
2

Sätt mottagaren lastappen genom hålen i mottagaren röret och fordon mottagaren. Sätt tillbaka hårnål klipp och börja montera skruvstäd.
3

Ta bort de fyra skruvarna från den vise monteringsplattan. Skruva dem med en hylsnyckel och dra dem bort från monteringsplattan. Ställ skruvstäd monteringsfäste ovanpå monteringsfäste plattan i det önskade läget. Rikta in hålen i skruvstäd med dem på monteringsplattan.
4

Fäst skruvstäd på monteringsplattan. Skjut en bricka på en fästskruv och dra den genom hålet i städet och monteringshål. Skjut på en annan bricka underifrån och skruva på en låsmutter att dra åt bulten på plats. Upprepa processen för de övriga tre bultar.
5

Dra åt alla fyra bultar ordentligt med en 17mm hylsnyckel. Inspektera bultarna för att se till att de är säkra och städet är fäst vid monteringsfäste plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115950.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.