Funktioner av 1987 Mercedes Benz

Mercedes-Benz bilar av 1987 hade många funktioner som sedan blivit standard i de flesta moderna bilar. Men på den tiden, de var banbrytande. 1987 Mercedes-Benz tillverkade den W126 generation bilar, det producerade denna generation från 1979 till den ersatte dem med W140 generationen 1992. Många av funktionerna i 1987 Mercedes går tillbaka till 1985. Traction Control

Europeiska Mercedes presenterade den första Traction-kontroll fordon för att förhindra att hjulen snurrar fritt i halt väglag, detta var inte tillgänglig i fordon som tillverkas i USA fram till 1990. De europeiska Mercedes fordon presenterade också säkerhetsbälten som skulle skärpa om bilen sensorerna upptäckt potentiellt osäkra förhållanden.
Krockkuddar

1985 Mercedes introducerade krockkuddar på förarsidan av fordonet. Passagerare krockkuddar dök liksom 1990. Krockkuddar har sedan dess blivit standard i de flesta bilar - både på förarsidan och passagerarsidan
Farthållare

1987 Mercedes presenterade. farthållare som förlitat sig på en topografisk sensor, vilket skulle kunna övervaka huruvida bilen var i en lutning eller nedgång. Denna sensor skulle orsaka överföring till nedväxling på en nedgång, bromsa fordonet utan användning av bromsarna.
Automatisk klimatanläggning

Mercedes installerade sensorer som skulle övervaka det inre temperaturen och automatiskt justera värmeinställningar för att upprätthålla en önskad temperatur. Samtidigt introducerade Mercedes en yttre sensor som skulle ge föraren ute-temperatur information.
Justerbara säten /Lampor Courtesy

Mercedes presenterade också fullt justerbara elektroniska säten med värmeautomatik. De övriga nya funktioner från Mercedes var artighet lampor på undersidan av dörrarna, som skulle lysa upp området nedanför dörrarna för säkerheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115938.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.