Hur att byta spår på en Bobcat

Bobcats traktorer finns i många olika storlekar, med varierande hiss, fart, vikt och räckvidd kapacitet. Du kan skifta spår och hinkar på denna mångsidiga bit av maskiner för att passa dina behov. Byta spår på en Bobcat kan verka som en svår uppgift, men det är faktiskt inte så komplicerat som det verkar. Med hjälp av en assistent, bör du kunna fullgöra denna uppgift i en timme eller två. Saker du behöver
Assistent Review Hoist
Droppkar eller hink
Hylsnyckelsats
brytjärnet
Trycksatt fettspruta nära Old washrag
2-by-4
Visa fler instruktioner
1

Placera din lastare skopa på hytt höjd, lutas hela vägen tillbaka. Använd en lyftanordning för att lyfta din Bobcat tillräckligt hög så spåren lyfts en fot eller mer från marken.
2

Promenera till sidan av din Bobcat och hitta luckan. Öppna panelen för att hitta den smörjnippel. Placera en långpanna eller hink under montering. Ta bort kopplingen genom att vrida den moturs med en hylsnyckel. Eftersom fett droppar ner i hinken eller långpanna, kommer det att minska trycket från tomgång hjulet.
3

Använd ett spett för att försiktigt flytta medlöpande hjulet nedåt och bakåt från spåret . När du håller den medlöpande hjulet bort från spåret, har din assistent dra gamla spåret bort från Bobcat.
4

Placera det nya spåret på Bobcat. Fortsätt att hålla medlöpande hjulet tillbaka med spett som din assistent positioner banan i stället.
5

Använd bändjärn att flytta medlöpande hjulet uppåt och framåt så det pressar mot banan.

6

Sätt smörjnippel på plats igen. Refill smörjnippeln med en trycksatt fettspruta. Det bör finnas en liten sag till spåren. Du vill inte spåren helt tät.
7

Upprepa proceduren för spåret på andra sidan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115936.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.