Hur felsöker jag en John Deere 750C Dozer?

John Deere 750C Dozer är en skogsmaskiner maskin. Det har 140 hästkrafter som kommer från en 6-cylindrig, 6,8-litersmotor. Motorn ger en imponerande £ 420-ft av vridmoment. Dessa maskiner är byggda för att hålla. Om 750C underhålls regelbundet och används på rätt sätt bör köras helt år. De flesta frågor är ett resultat av felaktig användning eller försummelse. Naturligtvis, på grund av arten av det arbete dessa maskiner gör, kan skador uppstå. Instruktioner
1

Läs instruktionsboken. Se till att du använder schaktblad i föreskrivet sätt. Kontrollera nivåerna. Kontrollera att det finns en full tank av färsk gas. Kontrollera oljenivå och fyll på vid behov. Kontrollera broms, kylvätska och hydrauliska nivåer.
2

Utför en komprimering test. Om schaktblad tappar kraft du kan förlora kompression från motorn. Kolven skjuter ner i motorn, skapar tryck, och om det finns ett problem som kompression kan förloras i processen. John Deere erbjuder verktyg för att kontrollera om kompression problem.
3

Kontrollera tändstiftet. Om motorn inte startar, kan du behöva byta ut tändstiftet. Kontrollera också att kabeln tändstiftet eftersom det kan orsaka samma problem som en felaktig tändstift.
4

Kontrollera luftfiltret. En förlust av luftflödet kan försämra prestandan dramatiskt. Luftfiltret kunde ha plockat upp skräp och smuts från att arbeta i skogen. Rengör luftfiltret eller ersätta den för att lösa detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115924.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.