Hur man kör med vätgas

Vätgasen bil är ett fordon biltillverkare utvecklar för att minska USA: s behov av utländsk olja . Denna bil bygger på vätgas istället för bensin som bränsle . Den producerar värme och vatten som biprodukt , vilket eliminerar skadliga avgaser . Vätgasbilar är kontroversiell på grund av kostnaden för att äga en och praktiska oro bränslepåfyllning . Körning med vätgas är idag en utmaning eftersom infrastrukturen är ännu inte på plats för att stödja praktiskt tankning . Instruktioner
1

Kontrakt en biltillverkare att fråga om företaget har vätgasbilar som att testa eller leasa . Daimler , Ford , Toyota , Honda och General Motors har alla utvecklade vätgas modeller . Kalifornien har varit en vanlig plats för vätgas bil testning så invånarna i detta tillstånd kan vara mest sannolikt att gå med i testfasen av vätgasbilar ännu inte på marknaden . Uthållighet är nyckeln och du kommer sannolikt att behöva gå på en väntelista .
2

Plocka upp din bil och underteckna alla relaterade sekretessavtal och annat pappersarbete . Eftersom detaljisterna inte tillhandahåller stationer vätgas , måste du fastställa var och när du kan fylla bilens bränsletank .
3

Kör bilen på samma sätt som traditionell bil , tankning ungefär var 160 miles om du inte har en väte - elhybrid . Du måste regelbundet rapportera till bilföretaget om din körupplevelse , särskilt om du har en olycka eller stöter på underhållsproblem .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115920.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.