Så här kontrollerar den bakre änden Oil i en EZ-GO Golf Cart

I 1954 EZ-GO golfvagnar slå till konsumentmarknaden. Efter företagets start, EZ-GO utökade verksamheten till att även omfatta tillverkning av kompakta shuttle och nyttofordon. Korrekt underhåll av din EZ-GO golfbil kommer att främja bilens livslängd och prestanda. Kontrollera vätskenivån för din golfbil bakaxel är en viktig underhållsåtgärd, som ska fyllas på månadsbasis, eller var 20: e drifttimme. Kontrollera vätskenivån är en lätt uppgift om man har de nödvändiga verktygen till ditt förfogande. Saker du behöver
Stoppklossar
hylsa och spärrskaft set
Tratt med böjlig slang
Quart av SAE 30 motorolja
Visa fler instruktioner
1 < p> Växla bilens tändning till "OFF" och dra åt parkeringsbromsen. Förhindra golf bilen från att röra sig genom att placera klossarna bakom och framför bakhjulen.
2

Undersök undersidan av golfbil, bakifrån. Lokalisera differentialhuset, som är fäst vid den centrala delen av bakaxeln.
3

Undersök den bakre mitten av differentialhuset och lokalisera fluiden check pluggen. Kontrollen plugg för den bakre änden vilar mellan de två bultarna differentialhus, horisontellt parallellt med axeln röret.
4

Ta bort avtappningspluggen med en 13 mm hylsa. Sätt in lillfingret i kontrollen hålet, eller göra en visuell inspektion för att kontrollera nivån av vätska i differentialhuset. Vätskenivån bör uppfylla den nedre delen av kontrollen hålet.
5

Ta bort den stora pluggen ligger nära toppen av den differentiella fallet med en 13 mm hylsa. Sätt i slangparti av tratten i påfyllningshålet.
6

Häll små mängder av SAE 30 motorolja i tratten, tills vätskenivån stiger till botten av kontrollen hålet.

7

Byt tändstift för kontrollen och fylla hålen för att slutföra processen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115917.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.