Rockwell Axlar Information

En axel är grunden för vad som förvandlar hjulen på din bil . En axel fäster hjulhusen tillsammans med ett lager . Kombinationen kan pågå i upp till 100.000 miles . Standard Label

Rockwell Företaget erbjuder många olika kapaciteter och kombinationer av axlar . För att identifiera din axel , måste du lokalisera axelidentifikation etiketten på axelbalken . Det batchnummer kommer att listas i det övre högra hörnet , och strax nedanför att artikelnumret är noterat över hela etiketten . Den nedre delen av etiketten kommer att lista en beskrivning av delen .
Etikett med serienummer

Förutom standard etiketter som krävs på Department of Transportation , alla axlar effekt på över 10.000 pounds måste innehålla en följetong identifikationsetikett . Den största storleken sju listade siffror omfattar serialized identifikationsnummer .
Torsionsaxlar

En vridning axeln har en oberoende fjädring och ofta används på ett släp . Belastningen av släpvagnen och vägförhållanden är de två viktigaste faktorerna för livslängden på axlarna . För att säkerställa ett korrekt genomförande bör trailern lastas jämnt och alla fyra däcken ska vara på plats under inläsningen . Dessutom , kan allvarligt ojämn terräng orsakar lagerhaveri .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115900.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.