Hur Jämför Utility ATV

ATV kan vara roligt och spännande, men de kan också vara ett praktiskt verktyg. Utility ATV används ofta på rancher, för jakt och för att flytta tunga laster. När beslut fattas om vad ATV att köpa tänka på vad uppgiften du främst kommer att använda den för. Till exempel, om någon vill en ATV att fösa boskap de kommer att vara mindre om toppfart. Medan någon som kommer att använda en ATV att patrullera en stor ranch fastighet kanske vill bränsleekonomi. Instruktioner
1

Bestäm användarens behov. Gör en lista över de funktioner som ATV måste ha. Bestäm en budget. Vissa ATV är betydligt dyrare än andra. Prioritera funktioner baserade på användarens behov. Till exempel, om ATV kommer främst att användas för dragande timmer, sedan en ATV med högt vridmoment kommer att önskas.
2

Forskning ATV erbjuds av de stora tillverkarna. Märken som Kawasaki, Yamaha, Honda, Polaris, Suzuki, Arctic Cat, KTM, Can-Am och Bombardier är de mest populära. Dessa företag kommer att ge ut säljmaterial på sina utility ATV. Gå till ett showroom och ta en plats på varje ATV varumärke. Tala med försäljning medarbetare och be dem om funktionerna på varje fordon.
3

Läs recensioner på nätet. En av de bästa källorna för information om en produkt är genom att fråga dem som redan äger det. Det finns otaliga forum och recensioner på nätet tillägnad jämföra ATV. Forskning de modeller du funderar. Var försiktig med modeller som har återkallelser eller dåliga recensioner.
4

Gör en lista av ATV. Begränsa listan över tillgängliga ATV ner till två eller tre. Provköra dessa ATV. Detta bör vara en avgörande faktor. Varje ATV kommer att ha en unik känsla och föraren bör veta ganska snabbt vilken de gillar bäst.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115897.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.