Ski Doo 1 +1 Seat Installationsinstruktioner

Cruising runt på en skoter vintertid är kul, men det kan vara ensam om man bara har tillräckligt med utrymme för en person. Lägga till en passagerarsätet låter dig ta en vän eller älskade en med på resan, och Ski-Doo erbjuder 1 +1 kit passagerarsäte för detta ändamål. I satsen ingår en svart sits med ergonomiska handtag och en monteringsplatta för att installera det på din snöskoter. Med några få verktyg och 1 +1 sätet kit, kan du transportera säkert en passagerare över snötäckt terräng. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel uppsättning
Skruvmejsel
Fintandad handsåg eller mattkniv
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Fäst handtag till sitsen med bultar insexskruvarna, fäst sedan med flänsade elastiska nötter. Täck skruvhålen med de runda svart handtag caps.
2

Ta lagring locket från Ski-Doo, skruva bålen och skruvar spärr. Lyft av bålen och ställ den åt sidan, tillsammans med skruvarna. Plocka upp avställningsplatsen och avskurna hörnen på varje sida, efter de halvcirkelformade markeringarna. Addera 3

Lossa de bakre ankare muttrarna på förarsätet och kasta ut dem, men håll brickorna.
4

Placera monteringsplattan på tunneln, och fäst den vid de bakre tunnel ankare med flänsade sexkantbultar. Säkra med de nya elastiska stoppmuttrarna och gamla brickor.
5

Byt stammen och lagring facket och dra åt alla skruvar. Trimma övre plastkanterna på stammen för att skapa utrymme för den nya stolen, sedan jämna några vassa hörn eller kanter med sandpapper.
6

Placera sätet på monteringsplattan, rikta in den med plattan klackarna . Tryck ner på sätet och rotera runt öronen för att låsa fast den ordentligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115892.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.