Tandemhjul lås som gick mellan Däck

Tandem hjulbultar som går mellan däcken kommer i mer än en typ. En enkel design är markbaserade, medan andra sitter mellan tandem däcken när på plats. Många använder en scissoring åtgärd för fast kontakt. Vissa har två kontaktblecken och några har fyra. Designs varierar i termer av deras extendability. Standarddäck Låsa Chock

BAL RV Produkter som gör det standarddäck Låsa Chock, modell 28000A. Du placerar chock på marken mellan vagnens däck. Sedan flyttar de två kilformade proppar utåt längs stången och i läge under däcken. Enheten kan sträcka sig från 15 1/4 inches till 23 1/8 inches, för att täcka en rad axelavstånd. Den chock låser hjulen genom att applicera kraft till däcken. Du ansöker ytterligare kraft, att göra det passformen hårdare, med hjälp av den medföljande spännskena, vilket är en löstagbar metallstav. Väl på plats, gör lagerbocken din trailer mer stabil och förhindrar däck skift. Enheten är lätt och enkel att förvara och har en rost-hämmande beläggning.
Ultra-Tow Tandem hjulkloss /Lås

Ultra-Tow Tandem hjulkloss /Lås, tillverkade av Northern Tool & Equipment Company, Inc., är tillverkade av stål och har en korrosionsbeständig zink finish. Säljs parvis, använder de sax-åtgärder för att låsa mellan dina släpvagnens hjul. Inte nog med att de hjälper till att förhindra stöld, men de minskar pendelrörelse i din trailer i vindar och hindra den från att rulla iväg när du låsa upp den. Enheterna kan låsas på plats med ett hänglås, även om detta inte tillförs. De sträcker sig från 1-1/2 inches till fem inches. De har låg vikt, endast 11 pounds, och lätt att förvara. De kommer med en 12-månaders delar med begränsad fabriksgaranti.
Chock & Lock XL

Chock & Lock XL, gjord av Ultra-Fab, är ett stycke stabilisator chock som sträcker sig från 4-1/4 inches till tio inches. Skaparna hävdar att det är en unik design, men det kan vara en större version av ultra-Tow Chock tandemhjul /Lås. Det är också av tung-gauge, all-stål med korrosionsbeständig förzinkning. Den Chock & Lock XL eliminerar front-to-back gungande rörelse genom att förankra de motstående hjul, så att de arbetar mot varandra för att stoppa oönskad rörelse. Skaparna hävdar detta är fallet oavsett markytan eller lutning din släpvagn är parkerad på. Enheten har en "EZ handtag" för att ge ökat inflytande och objektet är låsbara, men ett hänglås ingår ej. Den Chock & Lock XL levereras med livstids garanti från tillverkaren.
X-Chock-och X-tenderade Fit X-Chock

X-Chock, också av BAL RV Produkter, är en annan sax-action enhet, men det finns fyra kontaktblecken stället för två av Ultra-Tow Tandem hjulkloss /Lås och Chock & Lock XL. Den X-Chock är tillgänglig som en enda punkt, modell 28010, eller i en dubbel förpackning, modell 28012. Enheten återgår till 1-3/8 inches och sträcker sig till tio inches. Designen inkluderar en pläterad spärrnyckel med en komfort stötfångare. Enheten är låsbar med tillvalet hänglås. Den X-tenderade Fit X-Chock, modell 28014, är en större version av X-Chock, som sträcker sig upp till 17 inches att rymma större avståndet spår axel finns på vissa vagnar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115879.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.