Duramax bränslepump Specifikationer

General Motors (GM) producerar Duramax dieselmotorer för användning i sin Chevrolet och GMC rader av lastbilar och skåpbilar. Dessa motorer specifikationer, tillsammans med bränslepumpen som GM parar dem, skiljer dem från många av dieselmotorer på marknaden i 21: a århundradet. Inga elektrisk pump

Många dieselmotorer använda ett elektroniskt matningspump som hjälper till att lägga tryck på det dieselbränsle när den lämnar tanken. Eftersom diesel är något tjockare än bensin och kan bromsa vid svalare temperaturer, tidigare diesel konstruktioner används ofta en elektrisk pump, vilket innebär att motorn hade i praktiken två bränslepumpar - en för att få bränslet ur tanken och en annan för att trycksätta bränslet innan det gick in i motorn. Detta är inte fallet med Duramax design, vilket gör det till en mycket enklare motor och mindre benägna att dyra reparationer i samband med bränslesystemet.
Common Rail

Duramax bränslepump är konstruerad för common rail-insprutning, som i en bil, där en bränslefördelaren matar ett antal injektorer från en enda källa. Andra typer av dieselmotorer användes en injektor huvud, varvid var och en av insprutarna matades från en separat källa. På grund av den gemensamma rail designen tillåts av högt tryck Duramax bränslepump, kan oförbränt diesel tillbaka till bränsletanken och motorn kan ha en mycket enklare design.
Kick Max Injection Pressure

Duramax diesel pump kan ge ett maximalt insprutningstryck på 23.000 pund. per kvadrattum (psi) av bränsletryck. Som ett resultat, det ger mycket positiva och kraftfulla bränsletillförsel, till skillnad från motorer som använder en svagare bränslepump utan ett gemensamt järnvägssystem.
Direct Injection

Duramax diesel bränslepump är kraftfull nog för att tillåta direkt injektion. Istället för att rikta bränsle genom ett grenrör, sprutar det bränslet direkt in i varje cylinder individuellt, vilket sparar tid och bränsle.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115873.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.