Hur man målar en Ferguson 35 Traktor

Ferguson 35 traktor är en äldre modell traktor. De första modellerna av Ferguson 35 traktor byggdes 1958 och anses vara antika modeller. Den Ferguson 35 traktor fanns i rött och ibland ett silver eller grå färg. Mest restaurerade Ferguson 35 traktorer är målade Ferguson Red, som finns i de flesta traktor eller gårdsbutiker genomföra i antingen gallon hinkar eller i sprayburkar. En Ferguson 35 traktor kan målas på mindre än 4 timmar. Saker du behöver
180-slippapper
Dual action sander
Wax och fett remover
Handduk
thinner
Traktor emalj
maskeringstejp och papper

Visa mer instruktioner
1

Använd 180-grit sandpapper på en dubbelverkande slipmaskin för att slipa bort all befintlig färg från traktorn. Fjällning eller peeling färg måste avlägsnas innan ny färg appliceras så att den nya färgen inte spricker eller flagna. Färgen kan tas bort för hand med 180-slippapper, men eftersom de flesta av ytan för målning är platt, den dubbelverkande sander nedskärningar slipning tid till mindre än 30 minuter.
2

Torka slipat områden med vax och fett remover och en handduk. Detta tar bort de flesta vax eller fettfläckar som kan dyka upp under den torkade färgen. Vätskan avdunstar mycket snabbt och behöver inte tvättas bort.
3

tejp Place maskering på områden som inte ska målas. Täck sätet, ratten, motorn område och strålkastare. Om färg över-sprayen blir på däcken eller andra delar, snabbt torka bort det med thinner och en handduk.
4

Spray tre lager färg på traktorns yta. Den Ferguson 35 har inte mycket yta att måla. Huven, de främre sektionerna under strålkastarna och den bakre metall området där sitsen sitter. När dessa områden är målade, vänta 30 minuter innan nästa skikt. Använd tunna lager för att undvika körningar i färgen. Vänta en hel dag för att färgen ska torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115869.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.