Hur man registrerar en golfvagn för Highway

I South Carolina, är bosatta tillåts verka golfvagnar upp till två miles från sina hem, kör på lokala vägar och sekundära vägar. Förarna är också tillåtet att korsa viktigaste motorvägar, men inte köra på dem. South Carolina gör detta eftersom fordonen är mycket effektiva och praktiska, så registrera dem är ganska okomplicerad. Det finns dock två olika klasser bland golfvagnar. Det finns en golfbil beteckning, vilket är för fordon som endast kan resa upp till tjugo mph. Det finns en separat beteckning för vagnar som kan resa upp till tjugofem mph, eller trettiofem mph i Maine och Texas. Dessa kallas långsamma fordon. Registreringsprocessen olika för varje. Instruktioner
1

Skaffa ett körkort om du inte redan har ett. De krävs för att driva antingen golfvagnar och långsamma fordon på väg Kontrollera att din stat och samhälle tillåter golfvagnar på vägen
2

,. Kolla specifikt vilken typ av vägar. Många stater tillåter golfvagnar och långsamma fordon på vissa vägar, men bara South Carolina tillåter dem på sekundära vägar, som definieras som vägar med en hastighetsbegränsning på 35 mph.
3

Registrera fordonet som en golfvagn, om det inte kan färdas snabbare än 20 km /h, genom att fylla i delstaten South Carolina golfbil tillåter registrering. Skicka in detta formulär personligen och ta med dig en $ 5 avgift betalas till South Carolina Department of Motor Vehicles. När formuläret är godkänd, måste du hålla den med dig när du använder golfbil.
4

registrera fordonet som en låg hastighet fordonet om den har en maximal hastighet mellan 20 och 25 km /h, genom fylla i och skicka ansökan med titeln, "ansökan om låg hastighet fordon." Du måste också betala en omsättningsskatt på fordonet, den $ 15,00 titel, $ 24,00 anmälningsavgiften och presentera en betald kvitto fastighetsskatt som är mindre än 60 dagar gammal. Inkludera med din ansökan titeln eller intyg om tillverkarens ursprung och lien information om något. Detta är en post-i processen bara, skicka in dina uppgifter till:

South Carolina Department of Motor Vehicles

PO Box 1498

Blythewood, SC 29.016-0019

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115866.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.