Specifikationer för en jetmotor svarv

JET är en tillverkare av motor svarvar som används för bearbetning av metaller och andra typer av verktygsmaskiner drift. Dessa svarvar används ofta för heads bearbetning cylinder, hening cylinder väggar och andra typer av verksamheter som är specifika för arbete på fordonsmotorer. Det finns olika specifikationer i JET svarvar användarna letar efter. Dessa inkluderar en rad möjliga skärdjup chuck storlekar. Dessa berättar föraren vilken typ av verktyg kan köras med motorn svarv. Länkade Växellådor

JET svarvar har slutna växellådor med härdade och slipade kugghjul. Dessa funktioner ökar livslängden på svarven, vilket gör att komponenterna till gränssnittet direkt med varandra med minimalt glapp, undvika slitage. Smuts och metallspån kan inte ange en sluten växellåda, hålla den fri från skräp.
Backlash Elimination

Backlash eliminering är viktigt för en svarvare eftersom det hindrar skärande verktyg från rekylerande när den kommer i kontakt med arbetsstycket, vilket kan leda till personskador eller skador på arbetsstycket. Föreningen och tvärslider på svarvar jetmotor är utrustade med detta.
Splinesmonterad Versus Keyed Axlar
motor

JET svarvar införliva splines axlar i motsats till knappat axlar i verktygs huvuden. En räfflad axel har en stjärna mönster av små armar som strålar ut från centrum av axeln, som hjälper till att sprida ut de krafter som verkar på axeln. En kilspårsaxel är rund med ett snitt i den för en metall för att hålla den på plats. Denna nyckel kan skjuvning, vilket leder till dyra reparationer. En splines är mycket mindre sannolikt att uppleva detta.
Flera toolings

jetmotor svarvar accepterar ett brett utbud av toolings, beroende på storleken av chuck som används . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115862.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.