Hur man hittills Veteranbilar

Dating gamla bilar är en bra färdighet att plocka upp om du är i branschen för att sälja och köpa gamla bilar. Du kommer att behöva spendera en hel del tid forska dem och öva identifiering på grund av det stora utbudet av tillverkare som har kommit och gått. Dessutom kan dejta äldre bilar blir svårt eftersom bilföretag har tvingats att sälja enstaka begrepp under lågkonjunkturen så att bilmarknaden har några mycket unika bilar. Instruktioner
1

Notera att tillverkaren av bilen. Alla bilar kommer att visa logotypen på sina tillverkare. Den främre grillen eller huvprydnad visas logotypen och namnet eller båda, och dessutom namnet eller logotypen eller båda kommer att vara på baksidan av bilen. Ratten visar ofta logotyp eller namn eller både i mitten.
2

Anteckna modell av bilen genom att leta efter modellnamnet, som vanligtvis visas bredvid tillverkarens namn på baksidan bagageluckan. Den modell av bilen kommer att berätta en hel del i vissa fall som vissa modeller endast produceras under ett år. Vissa bilar har modellnamnet på sidan av bilen i form av märken, detta görs på lastbilar mer än andra fordon
3

Öppna dörren på förarsidan och titta på. den sida av dörren, strax ovanför och strax under spärren. De flesta bilar kommer att ha en informations fäst med fabrikat, modell, serienummer och VIN-nummer. Den VIN-nummer visas också på streck över förarsidan, ofta enbart synlig om ser från utsidan av bilen. VIN-nummer är en statlig uppdrag serienummer som kan användas för att spåra en bil. Tillverkaren kommer också tilldela ett serienummer till bilen för sina egna interna register. Båda dessa siffror ger dig tillverkningsår.
4

Kontakta tillverkaren med serienummer och VIN-nummer och begära en rapport bil information. De flesta tillverkare kommer att vara mer än glada att ge information om en enskild bil för en nominell avgift. Alternativt, om du bara vill veta fordonets ålder, samråda specialitet böcker på den modell av bilen där de kommer oftast ge de år för en rad serienummer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115859.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.