Hur man använder en golfvagn på en allmän väg

Operativsystem en golfvagn på en allmän väg är ett kontroversiellt ämne som har regler som varierar stat till stat. Dock skapade Department of Transportation och National Highway Traffic Safety Administration allmänna, nationella riktlinjer för bruket av rörelsens golfvagnar på allmänna vägar under 1998. Dessa regler bör följas utöver eventuella särskilda lagar för din stat. I vissa stater är det olagligt att köra en golfbil på allmän väg under några omständigheter. Saker du behöver
golfbil med toppfart mellan 20 och 25 miles per timme
Strålkastare
Reflexanordningar
Bromsljus
Blinkers
Säkerhetsbälten
AS- 5 plast vindrutan
Parkeringsbroms
Backspegel
Fordonets identifieringsnummer (VIN-nummer)
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera lokala och statliga föreskrifter om verksamheten av golfvagnar på allmänna vägar. Många stater har ytterligare lagar kring användningen av golfvagnar på allmänna vägar, till exempel en "långsamma fordon" tecken, eller användning av golfbil endast på vägar inom två miles från en golfbana.
2

Montera din golfvagn med följande säkerhetsfunktioner innan manövrera fordonet på allmän väg: strålkastare, bromsljus, reflexanordningar, AS-5 plast vindruta, backspegel, säkerhetsbälten, parkeringsbroms, blinkers och eventuella andra extra säkerhetsfunktioner som krävs av ditt tillstånd.
3

Skaffa ett VIN-nummer från den lokala delstatsregeringen eller det företag som sålde golfvagn till dig. Enligt US Department of Transportation, bara golfvagnar med VIN-nummer kan drivas på allmän väg. En registreringsskylt är normalt inte nödvändig.
4

Kör fordonet bara på vägar med en skyltad hastighet minumum av 25 miles per timme eller mindre. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, måste fordonen kunna få den lägsta hastighet som krävs för användning av varje allmän väg.
5

Följ alla allmänna trafikregler när du använder golfbil. Kör på rätt sida av vägen, stannar vid alla trafikljus och stoppskyltar, använder blinkers när de flyttar till en annan gata, endast tillåta licensierade förare att driva vagnarna på allmänna vägar och följ skyltar hastighetsgräns.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115857.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.