Hur man installerar en ATV bränslepump

Om du äger en all-terrain fordon, bör du alltid vara medveten om de steg som krävs för att utföra smärre mekaniska reparationer. Byta ett däck, kolla oljan och hoppa batteriet är alla viktiga korrigeringar som en ägare ska kunna utföra på egen hand. De mer komplicerade uppgifter, som att byta bränslepumpen, kräver lite övning men kan lätt utföras med några få steg och bakgrundsinformation. Saker du behöver
skiftnyckel Set
Hylsnyckelsats
ren trasa
platt skruvmejsel
Ny bränslepump
Visa fler instruktioner
1 < p> Förvandla din ATV helt och låt motorn svalna. Varje gång du arbetar med en motor, riskerar du en brännskada. Stänga av motorn helt är ännu mer avgörande när du arbetar med bensin, diesel eller någon annan typ av bränsle.
2

Lossa batteriet genom att lossa batteriet klämmor med hylsnyckel och sedan dra batterikablarna ur klämmorna och ur motorn.
3

Placera en domkraft under ramen på din ATV. Var försiktig när du hitta en plats för din jack. Om du placerar den under en konst av kroppen som inte är av metall, kommer du knäcka och skada kroppen.
4

Lossa tank remmar som håller din bensintank på undersidan av motorn. Använd din hylsnyckel för att lossa skruvarna som håller remmen på motorfästet. Vrid skruvarna i en moturs (vänster) rörelse.
5

Tryck eller dra tanken remmarna åt sidan så att de är ur vägen. Vid denna punkt, kommer tanken kopplas bort från motorfästet.
6

Lossa bränsleledningarna som går från motorn till bensintanken. Skruvarna lossas genom att vrida dem moturs med skiftnyckel. Du måste använda din skiftnyckel med bränsleledningarna eftersom det inte finns något utrymme för din hylsnyckel att glida över bränsleledningarna och på fästmuttrarna.
7

Ta bort låsringen ligger överst av din bensintank. Placera ren trasa över ringen och vrid den moturs. Beroende på modell, år och gör av ATV kan du behöva använda en platt skruvmejsel för att ta bort ringen eller du kanske kan vrida bort det med händerna. Bränslepumpen är ansluten till ringen och ligger inne i bränsletanken.
8

Dra ringen och bränslepumpen rakt ut ur motorn. Du kommer att behöva vrida pumpen fram och tillbaka för att skjuta den från bensintanken.
9

Koppla bränslepumpen från låsringen genom att vrida den med händerna.
10

Anslut din nya bränslepumpen till låsringen och skjut tillbaka in i bränsletanken.
11

Byt din bränsletank och anslut tanken remmar.
12

Säkra bränsleledningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115846.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.