Skid Steer Pilot Instruktioner manöverknapparnas

En minilastare är en liten men kraftfull bit av entreprenadmaskiner användbar för alla typer av grävning, lastning och planeringsuppgifter. Ungefär på samma sätt många människor kallar kopiatorer "Xerox maskiner" eller vävnader "Kleenex", kompaktlastare kallas vanligen o som "Bobcat lastmaskiner" trots att Bobcat är bara en tillverkare av kompaktlastare och liknande modeller finns tillgängliga från företag som John Deere och Ingersoll-Rand. En minilastare är relativt enkel att använda, men det kommer att ta lite övning innan du kan använda ett säkert sätt på arbetsplatsen. Instruktioner
1

Lås säkerhet bar på plats genom att sänka den över knät. De hydrauliska kontroller kommer inte att fungera om du inte sänka säkerheten baren.
2

Öka motorns varvtal genom att trycka gasreglaget framåt. (Leta efter gasreglaget nivå till höger om förarsätet.) Dra tillbaka spaken för att sakta ner.
3

Styr med hjälp av de två handspakarna framför förarsätet. Sväng vänster genom att dra tillbaka den vänstra spaken och trycka den högra spaken framåt. För att svänga till höger, dra bakåt på höger spak och tryck på den vänstra spaken framåt.
4

Höj och sänk bommen med vänster fotpedal. Vrida vänster fot höjer tillbaka bommen, och vrida vänster fot framåt sänker.
5

Tilt hinken med höger fot pedal. Rock pedalen framåt för att rotera skopan framåt och dumpa innehållet. Rock pedalen tillbaka att rotera skopan bakåt och skopa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115840.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.