Hur Slow Down Hydraulikcylindrar

Hydrauliska cylindrar, en mekanisk ställdon som använder riktad kraft för att trycka på och släppa en kolv, används ofta i skarvar och kopplingar i stora, industriella fordon sådan grävmaskiner, traktorgrävare och plogar. En fluid, typiskt gamla, pumpas in och ut ur cylindern för att trycka och dra i kolven fram och tillbaka för att skapa rörelsen eller vinkeln som behövs för att maskinen skall fungera. Att sakta en hydraulcylinder medel som styr flödet av olja in i cylindern. Det finns olika metoder för att åstadkomma detta. Instruktioner
en

Downsize de slangar och rör som matar fluid till cylindern. Att minska mängden olja tillåts genom slangen saktar hastigheten hos kolven. Beroende på den önskade hastigheten, försök att installera en storlek mindre än den installerade slangen för att se hur minskningen av olja motsvarar hastighet.
2

Installera öppning constrictor på änden av slangen till cylindern . Som en mindre slang, reducerar konstriktor mängden olja släpps in i cylindern vid en tidpunkt. En möjlig nackdel är att oljan kan värmas genom att passera genom constrictor eller, i mycket sällsynta fall kan constrictor skapa en tunn, pressad ström av olja som kan orsaka skada.
3

Ta bort beslagen vid vardera änden av cylindern och löda dem stängde. Borra ett hål i både den storlek som behövs för att begränsa flödet till rätt hastighet.
4

Installera flödesregulatorerna mellan cylindern och slangen. Flow styrenheter tillåter fritt flöde i en riktning, men begränsar flödet i den andra. Till exempel, kan oljan lämnar cylindern fritt men ange cylindern långsamt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115838.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.