Installationsinstruktioner Meyer snöplogar

När vintern rullar in, kan en Meyer snöplog vara en bra investering för ett företag eller husägare att göra. Snöplogar göra uppgiften att röja snö effektivare och mindre tidskrävande. Användare som har en lätt uppgift kan finna ett hem plog hands. Dock erbjuder Meyer även snöplogar som funktionen diamant kanter för mer krävande snöröjning arbetsuppgifter. Fäst snöplogen till en kort eller lång fordon och konfigurera den för alla jobb. Meyer erbjuder enkel att installera plogar för professionell, personlig och mångsidig användning. Saker du behöver
Clevis ram
Clevis stödram
Armställ A-frame
Pivot bar Sida 2 resa fjädrar Sida 2 mottagare röret caps
Kit ljus elevation
2 fästen Sida 2 (1/2-13 x 1-1/2) bultar Sida 2 (1/2-13) Esna låsmuttrar Sida 2 gångjärnstappar Sida 2 specialskruvar
6 H 7/16-14-by-1 1/4-tums bultar Sida 2 H 1/2-13-by-1 1/4-tums bultar
1 H 5/8-11 -av-2 3/4-tums bultar Sida 2 H 5/8-11-by-3 1/4-tums bultar
5 (5/8-11) Esna lås muttrarna Sida 2 (3 /4-10) Esna lås muttrar
6 (7/16) platta brickor Sida 2 hårnål sprintar
lastararm (tubulär) katalog Wrench
Borrmaskin sälja Grease gun

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri för att starta installationsprocessen. Med användning av en skiftnyckel, unbolt de tre bultarna som fäster den främre stötfångaren vid fordonet. Dessutom, ta bort bultarna som förbinder den yttre stötfångaren. Ställ dessa bultar åt sidan, eftersom de inte kommer att användas under installationen.
2

Lossa skruvarna som förbinder stödfästena till stötfångaren med en skiftnyckel, men ta inte bort skruvarna.

3

Placera gaffeln ramen till det inre av fordonets ram. Rikta stötfångare och stötfångare konsoler med insidan av gaffeln ram. Med hjälp av en skiftnyckel, anslut parentes Stötfångarstöd till fordonets ram med 7/16-by-1 1/4-tums bultar och plana brickor.
4

Borra två 13/16-inch hål i gaffel fäste med en borrmaskin, säkerställer förhand att fästet ligger längs den främre tvärbalken. Lossa plastpluggarna från tvärbalken. Detta gör att du kan installera den speciella bulten genom tvärbalken och gaffel fäste.
5

Säker installation med 3/4-10 låsmuttrar. Byt plastpluggarna i fordonet tvärbalk. Skjut gaffel ram så långt bak som möjligt under fordonet och dra åt fästen och bultar till sina ursprungliga positioner med en skiftnyckel.
6

Smörj ändar hissen ram med fettspruta med chassi fett . Bifoga en hiss ram till rören på klykan ram med gångjärnstapparna och kilar hårnål.
7

Sätt upp lampor, lämnar tillräckligt utrymme bakom dem för fordonet huven för att öppna. Ljuset anläggning skall uppfylla nationella bestämmelser.
8

Konfigurera plogen lätt ledningar.
9

Anslut lyftarm att lyfta ramen med en 5/8-11-by- 3 1/4-tums bult och låsmutter. Bifoga plöja enhet att lyfta ram med en 5/8-11-by-3 1/4-tums bult och låsmutter och lyfta armen med en 5/8-11-by-2 3/4-tums bult och låsmutter.
10

Montera plogbladet montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115829.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.