Hur man rida 4-Stroke Dirt Bikes

För en lång tid, härskade 2-takts smuts cyklar över deras tyngre 4-takts motsvarigheter i både fart och kraft under korta lopp. Men balansen började skifta i 1997 när professionella åkare började vinna med lättare 4-takts motorcyklar. Det har även funnits spekulationer om att med stora tillverkare såsom Honda investerat i 4-takts marknaden kan 2-takts smuts cyklar snart skjutas ut. Fyrtakts smuts cyklar är lättare för nybörjare att rida eftersom de har blivit lättare, men ändå behålla sin makt. Instruktioner
1

Bär lämplig skyddsutrustning. Eftersom sannolikheten för att en ryttare första erfarenhet på en 4-takts dirt bike kommer att omfatta minst en krasch, se till att all säkerhetsutrustning bärs säkert, speciellt en hjälm. Handskar och dynor för armbågar och knän skydda andra områden som kan skadas vid ett fall.
2

Leta motorcykelns "on /off" eller "springa /off" switch. Vänd cykeln till "på", "run" eller "start".
3

Leta bränsle omkopplaren på sidan av cykeln och ställ strömbrytaren på "on".

4

Leta choken huvudbrytare vid övergång till andra bränslen. Om cykeln inte startar med både bränsle och motorn på, vrid choken tills det är också i den positionen. Låt motorn värmas upp och sedan placera choken tillbaka i avstängt läge.
5

grenslar cykeln placera ena foten på start peg och den andra säkert på marken. Håll i styret med välvd rygg och sparka starter med så mycket som kraft som möjligt. Om det inte startar sparka igen samtidigt som så mycket vikt som möjligt på startmotorn peg.
6

tur ner en lång, plan yta, hålla cykeln i första växeln. När motorn börjar gnälla, växla upp till tvåan. När bekväm med resan, stå upp på cykeln. Böj till en 45-graders vinkel med ryggen, lägga armarna i 90 grader, och försöka gå över några ojämn terräng. Kom ihåg att hålla varv löst vid först så du inte flyger över styret.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115828.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.