Hur att leverera en bil till Dubai

Om du planerar att skicka en bil till Indien av personliga skäl eller helt enkelt transporterar en till en kund som har köpt det från dig, det finns några steg du måste följa för att säkerställa att processen går smidigt. Alla fordon måste registreras med den indiska ambassaden och några stora statliga riktlinjer måste vara uppfyllda. Shipping ett fordon till Indien kräver också att du ska betala flera avgifter också. Saker du behöver
Computer
Gas Telefon
kan
Slang
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en importlicens. Detta kan uppnås genom att kontakta den indiska ambassaden eller generaldirektoratet för utrikeshandel i Indien i din region. Du måste bilda ett aktiebolag eller LLC och öppna ett bankkonto i ditt företags namn samt.
2

Sök på Internet efter den bästa rederiet närmast din position. Tillförlitlighet och ansvar är de två största dygder att titta efter i ett rederi, eftersom det kommer att vara ansvarig för hantering och skötsel av din bil medan det skeppas utomlands. Gör en noggrann genomsökning av företaget och leta efter vittnesmål från människor som har använt bolaget.
3

Töm bränsle från bensintanken och i en tom bensindunk. Importera lagar kräver ditt fordon för att ha en tom bensintank medan det fraktas. Sifon bränslet från bilen genom att sätta ena änden slangen i bränsletanken och suger på den motsatta änden tills bensinen börjar börjar flyta.
4

Bärga bilen till utskeppningshamn.

5

betala skatt, försäkring, bogsering företaget och avgifter sjöfart, och schemalägga en metod att få bilen i Indien. Vara beredd att betala en skatt på 60 till 70 procent av bilens värde.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115826.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.