ASV RC30 specifikation

Terex Företaget är specialiserat på byggrelaterade maskiner, såsom ASV RC30 Allterränglastare. Denna maskin är en bandvagn för allmänna schaktmaskiner verksamheter inklusive landskapsplanering, hem byggarbetsplatser och även snöröjning. På grund av sin storlek och vikt, väl utrustade full-size pickup lastbilar kan stödja bogsering dessa maskiner. Mått och clearance Översikt

ASV RC30 terräng lastare har höjd av 71 inches till toppen av rullen över skyddsanordningen. Total längd med fastsatt lastarskopan är 112 inches och 92 inches utan skoplastare. Denna maskin är 46.5 inches bred med en 10-tums markfrigång och ett underrede som är 68,5 inches i längd. På grund av denna modells platt underrede, måste operatören hålla botten fri från bebyggda skräp. Maximal lyfthöjd vid ledtappen är 80,25 inches.
Engine Information

För makt har ASV RC30 en 3-cylindrig Perkins 403C-15 dieselmotor med 1,5 liter slagvolym. Cylindervolym är måttet på hur mycket av luft och bränsle blandningen motorn drar in under en hel cykel. Den Perkins 403C-15 motorn har en grov hästkrafter rating på 31,5 hästkrafter vid 2800 rpm. Maximalt noterat vridmoment på topp är 64.39 pounds. Addera ditt Spår och detaljer Vikt

ASV RC30 är ett bandfordon, vilket gör det lättare att arbeta på olika av ytor. Total spårlängd mäter 55 inches på marken med en bredd av 11 inches. Vikt för ASV RC30 utan fastsatt skoplastare är 2,935 pounds och £ 3305 med fast lastaren. Total Markkontaktyta åtgärder på 1,183 inches med en marktryck rating på 2,5 pounds per kvadrattum. Marktryck betyg avgör hur vikten av fordonet kommer att påverka marken det verkar på. En gradering av 2,5 är en relativt lätt gradering och kommer att tillåta RC30 att arbeta på mjukt underlag.
Hydraulik och Fuel

Flow mäter volymen av vätska som strömmar genom en område under en viss tid. Den extra hydraulpump har ett maximalt flöde rating på 10 liter per minut. Denna hydraulpump har ett tryck rating på 3000 PSI. De RC30 har en 10-liters bränsletank, 8-gallon hydraulvätskebehållare, 1,5-liters motor kylvätsketanken och en 4-liter motorolja tank (inklusive filter).
Operating Laster och hastighet

Denna maskin har en maximal arbetslast på 800 pounds och en tipplast av 1.600 pounds. Närmar sig eller överskrider tipplasten kan få maskinen att välta. Med sex bandrullar per sida driver spåren, är denna maskin klarar av upp till 6 mph körhastigheten. Ett antal miljöfaktorer såsom väder, yta, typ och mängd av tyngd i hinken lastaren kommer att påverka den totala toppfart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115814.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.