Så här ansöker Auto Paint

Färgen på utsidan av bilen är en av de sista stadierna av bil restaurering som påverkar hela utseendet på bilen. Learn Auto Målning hemsida förklarar att den viktigaste delen av att måla en bil är förberedelsetiden. Det är möjligt för en individ att måla en bil hemma för att spara pengar. Det finns en rad konkreta åtgärder som måste följas för att bilen målning slutföras effektivt. Saker du behöver
Bil
Sandpapper
måla
sprutpistol
Maskeringstejp rulle tejp
av papper
Garage
plast presenningar
Personlig skyddsutrustning
Handduk
Visa fler instruktioner
1

öppna stora presenningar och hänga eller fästa dem i garaget från taket till golvet. Learn Auto Målning hemsida förklarar att 95% av bilen målningsprocessen spenderas korrekt förbereda garaget liksom kroppen i bilen. Det är viktigt att väggarna i garaget, förutom till garaget innehållet adekvat täcks innan målningen påbörjas.
2

Kör bilen in i garaget för att påbörja förberedelserna. Börja med att använda sandpapper för att avlägsna eventuell rost som ligger på karossen. Den Mopar Muscle Magazine hemsida förklarar att rosten måste avlägsnas helt för att hindra billack från bubblande och pealing senare.
3

Rengör ytan på bilen med en fuktig ringde och handduk för att se till att färgen appliceras på en acceptabel yta. Learn Auto Målning hemsida förklarar att papperet ska placeras över alla fönster, speglarna, och de främre och bakre stötfångaren. Använd maskeringstejp för att beskriva kanterna på fönstren och bildelar så att rena linjer kommer att skapas under målningen.
4

Välj en färg färg och för in färgen i pistolen. När bilen har förberett det är viktigt för den enskilde att vidta nödvändiga personliga säkerhetsåtgärder innan du börjar måla bilen. Den enskilde bör åtminstone handskar gummihandskar och en speciellt utformad ansiktsmask, men tydliga skyddsglasögon samt ett papper bodysuit rekommenderas också.
5

gälla även färglager till karossen. Learn Auto Målning hemsida förklarar att flera skikt bör appliceras och få tillräckligt med tid för att torka. När bilen är klar och har torkat all tejp och papper kan tas bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115813.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.