1997 Suzuki kung Quad specifikation

Suzuki kung Quad är en all-terrain fordon. Nyare Kung Quad modeller ger fullt oberoende fjädring med elektronisk bränsleinsprutning motorer. Den 1997 Suzuki kung Quad erbjuds en mängd funktioner som en off-road eller utility vehicle. ATV lämnat betydande effekt för svåra jobb och hade en oberoende A-arm front suspension, som ofta är nödvändigt att installera bilagor som plogar och dumprar till ATV. Motor och växellåda

Suzuki kung Quad var en 4-gånger-4 terränggående fordon med en 280-cc cylindervolym, fyrtakt, encylindrig förgasare motor. Överföringen hade totalt fem hastigheter med omvända och sub-sändningar i tre hastigheter. I 1997 Kung Quad kom också med en automatisk koppling och tvåhjulsdrift, fyrhjulsdrift och fyrhjulsdrift med lås slutväxel.
Ram, Fjädring och Hjul

totala höjden på 1997 Suzuki kung Quad var 42,5 inches med en längd av 83,1 inches. Den torrvikt ATV var 599 pounds. Den främre hjulupphängningen var en oberoende, dubbel A-arm som kom standard med fem preload inställningar. Med dubbla hydrauliska skivbromsar fram och enkla mekaniska trumbromsar bak, hade kung Quad 24-av-11 framhjul och 25-av-10 bakdäcken.
Funktioner och Fuel

Andra funktioner 1997 Suzuki kung Quad modell kom med var AM /FM-radio-kassett med högtalare, radio, motor vakter, farthållare, avgas-prestanda (gata, ATV, eller off road), spackling , spackling med vindrutan bara, gräsklippare, oljekylare, makt blad, sadelväskor, säkerhet larmsystem, sleeper tält släpvagn, snöslunga, resor trunk med rack, ABS bromsar, nyttofordonstrailer och vinsch. Dessutom hade 1997 Kung Quad ett bränsle kapacitet på 3,2 liter.
Prissättning

ursprungliga MSRP på en 1997 Suzuki kung Quad 4 av 4 var $ 5499. Men från och med 2011, är den beräknade kostnaden på en standard 1997 Suzuki kung Quad $ 1285 för genomsnittliga detaljhandelspriset. Men om funktioner som Power Blades, trailers, snöslunga och andra bilagor ingår, varierar priset därefter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115811.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.