Hur du ändrar en punktering på ett Travel Trailer

Resa trailers - oavsett om de är motordrivna eller en dragande släpvagn - är mottagliga för platt däck, särskilt när du är ute på vägen. När ett sådant problem uppstår, kan däcket brukar bytas utan behov av professionell hjälp. Processen är i princip samma som att ändra reserv på en bil, men det kräver ofta mer kraftfulla verktyg och försiktighet på grund av den tunga vikten av resor släpvagnar. Saker du behöver
4-vägs lug skiftnyckel
Träspill
Jack
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på punktering med hjälp av en 4-vägs skiftnyckel lug nut. Testa varje sida av nyckeln för att hitta rätt storlek för att passa muttrarna på hjulet. Varje tappmuttem ska lossas bara tillräckligt att de är ungefär halvvägs av bultarna. Ett jack
2

Place under trailern, direkt under en robust avsnitt av släpvagnens ram, såsom en balk nära punktering. Om släpet är på ett mjukt underlag, som sand eller grus, sätta domkraften på en bit skrot trä för att garantera hållbarhet.
3

Höj domkraften tills däcket lyfter en tum från marken. Läs instruktionerna för just ditt uttag om det finns någon sammanblandning med denna process. Jacks finns i många olika stilar, så operationen steg tenderar att variera.
4

Skruva och helt ta bort muttrarna från hjulet. Ställ dem åt sidan på en säker plats.
5

Dra av hjulet från släpet och ersätta det med reservhjulet. Dra åt hjulmuttrarna med klacken skiftnyckel tills de ligger tätt.
6

Sänk domkraften tillbaka till sitt utgångsläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115808.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.