Hur man lyfter en golfvagn

Golfbil lift kit är ett bekvämt och enkelt sätt att ge extra höjd på en golfvagn, vilket gör det möjligt att installera större däck och en bredare hjulbas så vagnen kan köras över tuffare terräng. Det första steget i att lyfta en golfvagn kommer att avgöra vilken lyft kit för att installera. Detta är baserat på storleken av däcken. Däck för stora för kitet kommer inte att ha godkännande att vända eller rotera friktionsfritt, vilket gnugga mot sidorna av vagnen. När däck och kit har valts, kan projektet påbörjas. Saker du behöver
golfbil lift kit
domkraft
4 aska block
Ratchet med socket set
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park golfbil på en skyddad och torr plats. Medan hela kitet kan installeras på en enda dag, är det bäst att hålla vagnen skyddas från väder och på en plats där inga delar kan lätt förloras.
2

Höj ena änden av vagnen , antingen fram-eller baksidan, med hjälp av domkraft. Placera två av askakvarter under ramen nära de upphöjda däck. Avlägsna domkraften och höja den andra sidan av vagnen, att placera de andra två block under ramen så snart vagnen höjs.
3

loss hjulen från vagnen genom att ta bort muttrarna från var och en. Isär vagnen fjädring, ett hörn i taget.
4

Placera stift, lager och bultar från varje hörn i sin egen lugg och säkert avstånd från arbetsområdet. Samma skruvar och bitar kommer att användas för att sätta tillbaka fjädring och däck efter hissen installeras.
5

Installera lift kit, en hjulbas på en gång. Den förlängda drivaxel, ram förstyvning och fjädring anslutning är alla bolt-on bitar och kräver ingen svetsning. Kontrollera att alla delar är fastskruvade ordentligt innan vi går vidare.
6

tillbaka fjädring på varje hjul, en i taget, och sedan placera däcken på vagnen. Om nya däck ännu inte har köpt, kan de gamla däcken ska användas, men eftersom de är mindre än satsen tillåter, kommer den fulla effekten av hissen inte ses förrän nyare, större däck är installerade.

7

Höj ena änden av vagnen med hjälp av domkraft för att ta bort aska block från den änden, sedan sänka vagnen tillbaka. Höj den motsatta änden, ta bort blocken och lägre vagnen.
8

Drive vagnen en kort sträcka för att testa den nya lyfts ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115784.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.