Hur man bygger Trailer Kits

Om det är för att resa till din lokala återvinningsstation eller en bakgård projekt, kan trailer kit ge dig en värdefull och mångsidig transport alternativ för material. Kit för dessa trailers erbjuds i många olika utföranden, stilar och viktbärande kapacitet. Din framgång beror på korrekt efter alla eventuella instruktioner från den specifika tillverkaren, och se till att alla nödvändiga delar finns i kitet innan du börjar. Instruktioner
släpvagnar, Kits, ram, dragkrok och stötar
1

Välj en form av släpvagn. Det finns många former av släp kit där ute, så du måste besluta om ansökan. För enkel bogsering, kanske du vill överväga en grundläggande nyttofordonstrailer. Om din släpvagn ambitioner innebär camping eller semestrande, då du kommer att vilja ta del av femte-hjuliga modeller och liknande. Skapa metoder kan vara märkbart annorlunda mellan design.
2

Se alla delar finns. Satsen du köper bör innehålla alla nödvändiga delar så dubbelkolla varje bit mot bruksanvisningen. Dessa komponenter inkluderar men är inte begränsade till den inramning montering, fastsättning hårdvara, stötar och mekanismer broms och alla ledningar implementerar att säkerställa en korrekt installation och kretsar av bromsar och belysning.
3

Montera frame.This processen är viktigt eftersom alla andra steg som följer beror på dess korrekta genomförande. Lägg ut alla karmstycken och /eller tvärbalkar på marken med muttrar, bultar och brickor som behövs för varje plats. Pussla ihop enligt instruktionerna. Se när dessa instruktioner berätta att formellt dra åt bultarna. De kan kräva att du väntar tills den grundläggande ramen är färdigmonterad innan så sker.
4

Lägg dragbommen. Även om processen kan variera beroende på modell, bör det vara en enkel bult och ned-förfarande. Du kanske måste välta ramaggregatet att skruva den på plats. Även om detta kan låta självklart, göra göra vissa att spände församling - som vid fordonets ände dragkrok - antingen ansluter eller har modifierats för att ansluta med spände kapacitet din dragfordonet. Med andra ord, om din bil kan bara ta en boll dragkrok, köpa en trailer kit som passar en mottagare kulhandske.
5

Lägg fjädrar och andra mekanismer. Dessa våren mekanismer kommer att leverera chocker för släpet. Din manual kommer att beskriva var att skruva ned de olika våren galgar, ögon våren, och andra komponenter som är specifika för denna modell. Följ anvisningarna noga när att dra åt bultarna och i vilken ordning för att installera dem.
Hjul och ledningar
6

Konstruera hjulenheterna. Denna nästa steg kräver flit. Återigen kommer modell instruktioner varierar. Ett möjligt förfarande innefattar att först tillsätta näven och sedan saxsprinten, dammskydd och nav fett. Detta är allt ihopsatt innan du slutligen sätter muttrarna på plats. Lägg ut alla bitarna i den ordning som du i manualen för att uppenbara misstag och mis-beställning av verksamheten.
7

Wire trailern för ljus och bromsning. Din handbok bör innehålla någon form av kopplingsschema och färgkodning för trådarna som du. Vissa modeller ger dig tråd innehavare som helt enkelt knäppa på plats under vagnen vagnen. Ta din avbitare om trådarna verkar lång. Du vill inte att dra eller hänga lite som du kör. Följ schemat för hur de färgkodade ledningarna varierar per sida av släpvagnen och där broms-och bakljus de ström när du gör sista anslutningar.
8

Testa ledningarna och bromsning. Har någon följer bilen eller stå bakom det som du trycker på broms-ljus. Du bör kunna testa bromsarna vid långsam vals var du hitch det att garantera säker slutförandet av projektet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115780.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.