Hur Dispatch resvägar

Om du kör ett logistik företag, såsom ett åkeri eller en mini-cab tjänst, sända resvägar är en viktig del av din verksamhet. Ytterst sända rätt drivrutin beroende på närhet och prioritering. Framgångsrikt hantera dina utskick resrutt kan spara pengar och hjälper dig att ligga steget före när det gäller logistik. Ju mer noggrant du planerar dina sändningar, desto större effektivitet kan uppnås och bättre din tjänst kommer att vara. Saker du behöver
Karta över Blu-Tack
Fotografier
Visa fler instruktioner
1

Placera en karta på väggen, som täcker det område som du servera. Om du driver ett åkeri, kan detta vara det hela landet. Om du kör en mini-cab fast, kan det vara en stad. Se till att din karta är en användbar skala för att hjälpa dig i denna process.
2

Klipp ut ett fotografi av alla dina drivrutiner. Du kan Blu-Tack detta på kartan för att representera där alla dina drivrutiner är vid varje given tidpunkt. När du tar upp beställningar eller bokningar, kan du se vilka drivrutiner som är i närheten.
3

Flytta en förare genast till hans nästa bokning när han har bekräftat, även om det kommer att ta honom lite tid att komma dit. När en bokning har bekräftats bör låsas in i systemet, och genom att flytta din drivrutin till den plats på kartan, kommer du ta bort frestelsen för honom att köra en annan resa i mellan. Du kommer också att minska förvirringen.
4

Dispatch dina resvägar baserat på vem som ligger närmast är att ordning och för vilka det kommer att vara bekvämt. Titta på de vägar som var fria förare skulle behöva resa, eftersom det ofta en förare som är längre bort men kan resa på vägarna kommer att vara snabbare än en fastnat på små vägar. Kontrollera vägförhållanden som använder Internet, TV eller radio. Detta är särskilt viktigt när man arbetar på en nationell nivå, eftersom vädret varierar kraftigt över hela nationen.
5

Informera din drivrutin så att den bästa rutten, baserat på den information du har på kontoret. Har forskat eventuella problem som kan uppstå, förse föraren med denna information. Med kartan kan du komma med förslag resrutt som hjälper honom att komma fram till sin destination i tid. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115774.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.