Hur att finansiera en traktor med Bad Credit

Det finns flera skäl - bland annat konkurs, utmätning, avseende skatter och långsamma utbetalningar - varför en person kan hamna i dåliga krediter. Fortfarande finns det flera sätt att köpa en traktor med dessa typer av fläckar på din kredit historia. Att köpa en traktor kan du arbeta för dig själv eller för ett väletablerat åkeri som lastbilschaufför. Instruktioner
1

söklistor av traktor trailers till salu. Det finns listor på sådana webbplatser som eBay och Craigslist, liksom i Auto Finder tidningen och de sekretessbelagda delarna av tidningar.
2

Approach säljaren om en ägare finansiering alternativ. Detta skulle innebära din säljare så att du betalar angenäma månatliga betalningar för traktor. Ofta säljaren säljer sin rigg för att bli av med bördan och han är inte i stånd att acceptera denna typ av erbjudande.
3

Approach det åkeri som du arbetar för om du inte lyckas förhandla fram ett avtal för säljaren finansiering med en oberoende säljare. Ert företag kan vara villiga att finansiera din traktor släpvagn, dra av en del av den månatliga betalningen från varje lönecheck. Denna typ av avtal gör det möjligt för bolaget att återfå sin förlust om du misslyckas med att göra utbetalningar i tid.
4

Förhandla en hyra till egna avtal med en grossist traktortrailer återförsäljare. Detta brukar ses som en sista utväg alternativ eftersom du kommer att debiteras en högre än normal ränta för hyra till egna privilegier. Om alla andra alternativ leder till en återvändsgränd, är detta en möjlig lösning för att vara på väg att äga en egen traktor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115773.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.