Hur man förbereder Tractor Paint

Paint för traktorer är emalj färg. Traktor lackfärg varar längre och är tuffare än vanlig billack. Traktorer normalt utsätts för hårt väder och arbetsvillkor och inte tas om hand som de flesta fordon, så färgen måste vara starkare. Om traktorn färgen inte är beredd på rätt sätt, kommer det inte att fästa bra på traktorn eller kan spricka eller flagna strax efter färgen har torkat. Förbered traktor måla på rätt sätt och få det bästa lack för din traktor. Saker du behöver
Paint mäta koppar
trä rör pinnar
Traktor måla
Enamel Reducer
Hardner
Målarfärg kan med lock
Visa fler instruktioner

1

Placera en färg mätglaset på en plan yta med mätmarkeringar inför dig. Häll den önskade mängden av traktor färgen i mätglaset. Generellt kommer du vill använda en gallon i taget. Blanda inte mycket mer än vad du kommer att använda eftersom när det är blandat, kan det inte lagras i mer än ett par dagar.
2

Använd annan mätglaset och mäta ut 8oz av Hardner. Lägg detta till gallon av färg och blanda det väl med en mätsticka. Den Hardner låter färgen torka snabbt när det har sprutats på traktorn och gör det möjligt att bota bättre än utan härdare.
3

Lägg 8 uns av emalj reduktion till en ren mätning cup. Häll reducering i mixen av färg och härdare och rör dem väl med en paint käpp. Lägg blandningen i en ren färg kan och stäng locket eller lägga den i en sprutpistol och använda den på traktorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115765.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.