Hur Drive by Wire Steering på bilar Arbete ?

Det första du kommer förmodligen att märka i en bil som har en steer-by - wire -systemet är frånvaron av en rattstång . De har dock en enhet förarkontroll som tillåter förare att styra saker med enkla knappar . Körning

Körningen kan ta lite tid att vänja sig i ett fordon som är utrustat med en steer-by - wire -system . Till skillnad från i en vanlig bil , dessa system kan du accelerera bilen med bara twist grepp . Drive-by - wire-system tar bort ett fordons behov av att ha gas pedaler eller växlingar .
Styrning

drive -by - wire-system , förarens händer gör inte styra framhjulen via en fysisk anslutning som de skulle med en ratt . Istället driver information som behandlas efter att ha gått igenom sensorer, som i sin tur tillåter att framhjulen styras. I en drive -by - wire -system , finns det inget behov av pumpar servostyrning eller ens en styraxel .
Braking

Drive -by - wire system har bromssystem som reagerar mycket snabbare än en vanlig hydrauliskt bromssystem skulle. Drive-by - wire-system är utrustade med en elektrisk motor som gör bromsbeläggen trycka mot rotorerna under bromsning för att stoppa fordonet . Dessa system har inget behov av bromsledningar eller bromspedal .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115751.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.