Hur Size ATV Däck

ATV, även känd som terrängfordon, används av jägare och andra friluftsmänniskor att färdas genom skogsområden och annan svår terräng. En av de viktigaste komponenterna i en ATV är dess hjul. ATV hjulen är konstruerade för att hantera off-road terräng. På grund av detta är det viktigt att du ser till att du använder rätt däck med din hjulstorlek och bultmönster. Du kan lära dig hur man korrekt storlek ATV däck i några få enkla steg. Instruktioner
1

Bedöm däckets diameter. ATV däckdimensioner är märkta med ett nummer som lyder "A" med "B" av "C." Det första numret, "A," är däckets diameter. Titta på din däckmärkning och läsa "A" nummer. Det borde läsa ett nummer som "25", vilket innebär att däcket har en diameter på 25 inches.
2

Bedöm däckets bredd. Den "B" nummer i däck nummer är däckets bredd. Titta på etiketten och läsa "B" nummer. Det borde läsa ett nummer som "10", vilket innebär att däcket har en bredd av 10 inches.
3

åsnor fälgdiameter. "C"-nummer i däcket siffran är fälgdiametern av däcket. Titta på etiketten och läsa "C" nummer. Det borde läsa ett nummer som "12", vilket innebär att däcket har en fälgdiameter av 12 inches.
4

Bedöm din hjulstorlek. När dimensionering ATV däck måste du också se till att dina däck passar din hjul specificeras hjulstorlek. Hjulet storlek på ATV använder en liknande talsystem som däckdimension. Hjulet storlek numret läser "A" x "B" x "C" + "D" x "E" /"F" Den "A" nummer är hjuldiameter i inches, är det "B" nummer hjulet bredd i inches, är det "C" nummer det inre hjulet kanten offset i inches, är det "D" nummer montering mittlinjen på utanför hjulkanten i inches, är "E" antal antalet bulthål på hjul och "F"-nummer är avståndet mellan bulthålen i millimeter. Om alla dessa siffror passar den speciell på dina däck och ATV kan du använda hjulet med däck och din ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115733.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.