Hur man ansluter Trailer Belysning och ledningar

Körning med släpvagn kan minska synligheten av dina tänder för andra förare, och som har en fungerande uppsättning av släpvagn ljus är det bästa sättet att rätta till det här problemet. På de flesta ställen är det också lagen. En grundläggande trailer elsystem befogenheter blinkers, markörer och bromsljus. Mer sofistikerade system lägga elektriska bromsar, batterier och säkerhetskopiera lampor till släpet. Dessa system kan minska farorna med bogsering genom att öka din synlighet och varna andra förare när du stannar. Anslutning av kablar för dessa system är en färdighet som alla kan lärt sig med lite övning. Saker du behöver
Buntband
Isolerad rumpa kontakter
Elektriska Tänger tejp
Wire strippor
flatstift
Sand papper
Själv tejpning metall skruvar
Borra
Visa fler instruktioner
1

Strip änden av jordledningen med kabelskalare och anslut den till flatstift. Jordledningen är typiskt den vita kabeln. Bladet kontakten fungerar genom att placera tråden i slutet och komprimera den med tång. Om det inte finns någon jordkabel närvarande vid armatur, är det redan jordad med bulten (er) som monterar ljuset till släpet ram, kan du gå vidare till steg fyra i
2

Sand. trailer ram för att ta bort färg från var du vill ansluta ljusets jordkabel. Det är viktigt att marken har ett direkt samband med ren metall för att fungera korrekt.
3

Anslut flatstift till trailern ramen med en metall självgängande skruv. Med borrmaskin, vrid sakta skruven i metallen tills den har etablerat ett litet start hål, sedan öka hastigheten tills skruven börjar arbeta sig in i ramen.
4

Anslut släpvagn ljus ledningsnätet strömkälla använder butt kontakterna. Strip båda av trådarna med hjälp av kabelskalaren. Den skarvförbindning fungerar genom att placera en tråd i varje ände och komprimera med tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform.
5

Wrap anslutningen i eltejp för att skydda den mot väder och vind och använd buntband för att säkra kabeln till trailern.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115730.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.