Hur Wire en trailer att Ladda Trailer Batteri

Du kan behålla din släpvagn batteriet genom att ladda den medan du drar. Du kan koppla släpvagnen batteriet till samma sju-stifts uttag på din dragfordonet som driver bromsljus och blinkers på släpvagn. Denna metod hjälper till att upprätthålla laddningen av batterierna i resor släpvagnar, hästtransporter och andra Släp. Du kan inte helt ladda batteriet på detta sätt utom på utökade enheter, och metoden rekommenderas inte för laddning döda batterier. Saker du behöver
2 längder av 10-gauge eller större elektrisk tråd
Voltmeter
Wire strippor
Crimp-on trådanslutningsdon
Wire crimpers Sida 2 stora krokodilklämmor

Visa fler instruktioner
1

Starta ditt fordon.
2

Använd en voltmeter för ström från den svarta kabeln i sju-poliga eluttag vid baksidan av din dragfordonet. Använd den vita-trådig kontakt för din mark. Du bör få en behandling på ca 12 volt.
3

stänger av bilen.
4

Installera rätt säkringar i både fordonets hytt och motor fack reläbox om det inte finns någon ström från den svarta sladden. Kontrollera din bil bruksanvisning för att ta reda på vilka typer av säkringar som ska användas för laddning /hjälpkraft inslag i ditt bogsering kontakt.
5

Lossa trailerns elektriska kontakten från bilens sju-pin uttag.

6

köra två trådar från släpvagnen utgången av den sju-polig anslutning till släpet batteriet. Använd två olika färger av tråd, såsom rött och svart, så att du lätt kan identifiera positiva och negativa. Du kan använda standard 10-gauge elektrisk tråd, men tjockare tråd kommer att bära mer ström och ger en bättre laddning.
7

Anslut änden av en tråd till det svarta uttaget av släpets sju-stiftskontakt . Du kanske kan ta kontakt isär och fäst tråden inuti. Annars använder crimp-on trådanslutningsdon att fästa befintliga kabeln.
8

Anslut den andra kabeln till den vita utlopp vagnens sju stift.
9

Använd kabelskalaren för avlägsnande av ca en halv tum av isoleringen från batteriet tar slut i de nya trådarna. Fäst stora krokodilklämmor till de exponerade ändarna av trådarna.
10

Fäst krokodilklämmor till batteripolerna. Tråden löper från den svarta anslutningen ska gå på den positiva polen, och tråden som löper från den vita kabeln anslutningen ska gå på den negativa polen.
11

Koppla vagnen till sju stift och starta bilen för att påbörja laddningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115727.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.