Hur man målar ett varukorgen Precedent Golf

prejudikat är ett varumärke av högpresterande golfvagn som har en aluminiumram. Du kan måla om golfbil med akryl sprayfärg om färg marker eller om du inte gillar den ursprungliga färgen. Måla golfbil är en enkel process, men det finns flera förberedande steg som krävs för att få ett professionellt utseende färg jobb. Det bästa stället för att måla vagnen är i ett garage eller annat skyddat område för att förhindra att smuts fastnar på färgen när den torkar och ruinera skikt av färg. Saker du behöver
Plastfolie tejp
Maskering eller silvertejp
220 sandpapper
Handduk
Epoxy grundfärg för metallytor
Akryl sprayfärg
Klarlack sealer

Visa fler instruktioner
1

Ta bort all utrustning från golfbil. Täck sätena i plastfolie för att förhindra att måla splatters från ruinera sätena. Täck något annat som du inte vill måla med plastfolie. Du kan använda tejp för att hålla plåten på plats.
2

Slipa ramen för golfbil med 220 sandpapper. Använd en cirkulär rörelse och en hel del press. Du kommer att vilja slipa bort all befintlig färg och scuff upp metallytan så att färgen fäster.
3

Skölj ramen med en trädgårdsslang för att ta bort alla dammpartiklar. Att ramen kan torka. Du kan torka den med en handduk om så önskas för att påskynda processen.
4

Spray ramen med epoxy primer. Låt färgen torka i en timme. Applicera ett andra lager grundfärg och låt det torka.
5

Buff primern försiktigt med sandpapper för att avlägsna eventuella ojämnheter. Torka av målade ytor med en fuktig trasa för att avlägsna dammpartiklar.
6

Spraya golfbil ram med akryl sprayfärg. Låt varje lager torka i en timme mellan strykningarna och tillämpa totalt tre eller fyra skikt. Låt färgen torka för en sista timme.
7

Spray två lager klarlack sealer över färgen. Låt varje lager torka i 20 minuter innan nästa skikt eller vidrör ramen. Låt vagnen torka i 24 timmar innan du tar bort plasten och använder vagnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115721.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.