Hur du ändrar Transmission Fluid på en Polaris 250 Trail Blazer

Polaris 250 Trail Blazer är en all-terrain fordon som används för terrängförhållanden. Transmissionen är placerad på sidan av motorn under det avtagbara höljet. Ändra transmissionsolja på fordonet är en del av rutinmässigt underhåll som du bör göra varje 50.000 till 60.000 miles. Ren transmissionsolja förhindrar uppbyggnad i motorn och håller växlarna skiftar smidigt. Ett speciellt verktyg som kallas en fluidpump krävs för att ändra vätskan på Trail Blazer. Det här jobbet bör ta dig ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
1/2-tums hylsnyckel
Fluidpump
Plastbehållare
Visa fler instruktioner
1

Park Trail Blazer på plan mark och låt motorn svalna.
2

Ta bort de sex skruvarna som håller motorn fallet framtill på fordonet, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Placera skruvarna på en säker plats för att hålla dem från att gå vilse när du fyller vätskan förändring. Addera 3

Hitta överföringen på höger sida av motorn. Demontera bulten i mitten av överföringen montering med 1/2-tums hylsnyckel. Ställ skruven åt sidan.
4

Placera plastslangen av vätskan pumpen i bulthålet. Pumpa handtaget så att mätaren visar 1.5 liter. Töm transmissionsolja från vätskan pumpens tank till en säker plastbehållare.
5

Fyll fluidumpumpen tank med 1,5 liter ny transmissionsolja. Placera tydlig slangen i transmissionen bulthålet. Slå fliken på tydliga slang till "injicera" och pumpa handtaget tills vätskan pumpens tank är tom.
6

Byt överföring bulten och sätt tillbaka motorhuven.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115702.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.