Hur Hyr en trailer för en bil

Om du flyttar eller behöver transportera någon egendom, hyra ett släp för din bil kan passa dina behov, särskilt om du vill få din bil tillsammans med dig. Även bilar som inte är kända för att vara typiska dragfordon, liksom stadsjeepar eller lastbilar pickup, de kan bogsera upp till ungefär 3,500 pounds, beroende på storlek och skick på bilen. Om du inte äger en släpvagn, kan du hyra en från din lokala Uhaul företaget. Saker du behöver
kredit-eller betalkort
Hitch
telefon eller Internet
Transmission Cooler (rekommenderas)
Visa fler instruktioner
Rental Procedure

1

Bestäm vilken typ av Hitch du behöver beroende på vikten för släpvagnen och storleken på din bil genom att titta på Uhaul online Select-A-Hitch Guide. Du kommer antingen behöva en regelbunden-plikt skumt, antingen en fast tunga eller mottagare-Style Sportframe, eller en tung dragkrok kallas Frame Hitch. Du kan också boka tid för en gratis bogsering inspektion hos din lokala Uhaul om du behöver hjälp med att bestämma vad din bil behöver.
2

Gör en installation tid för ett skumt, om din bil inte redan har en, på din lokala Uhaul. Du kan schemalägga en installation på nätet eller via telefon.
3

Boka trailer på nätet eller genom att ringa Uhaul, med ett kreditkort eller betalkort. Du kan behöva lämna en insättning för en del av de hyreskostnader.
4

Få försäkring eller skador täckning på släpet du hyr, eftersom de flesta försäkringar och kreditkort inte täcker skador på en hyrd släpvagn. Uhaul planer omfattar även den egendom som bogseras av släpvagnen, upp till en viss mängd dollar.
5

Ankomst till Uhaul att plocka upp din släpvagn, dubbelkontroll att din släpvagn är korrekt ansluten innan du kör iväg med det.
6

tillbaka vagnen när du är klar med det. Du kommer att ha en bestämd dag och tid att återvända släpet för att undvika extra avgifter. Beroende på dina behov och de överenskommelser som gjorts med uthyrningsfirman, kan du returnera den till en annan plats eller du kommer tillbaka till samma. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115698.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.