Hur man kan förbättra Top End Go Kart

Om du vill öka toppfart på din go-kart, kan du göra mindre justeringar, t.ex. hjulbyte storlek, eller större sådana, t.ex. byte av motor. Go-kart bara stå några inches från marken och är utformade för små kurser, där förarna kan konkurrera professionellt eller för nöjes skull. Go-kart banor kräver ryttare att vara en minsta storlek, men olika hastigheter go-karts toppas ut på att tävla roligt för nästan alla åldrar. Saker du behöver
Motor avfettningsmedel
WD-40
Slot skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
skiftnyckeln
Ny utväxling
Större luftfilter
Större hjul
Visa fler instruktioner
1

storlek Öka däck. Större däck behöver inte kretsa så många gånger som mindre att resa samma sträcka. Du kan experimentera med storleken på däcken, vilket gör dem större tills go-kart har ett problem ökande hastighet. Då kanske du vill gå ner en storlek.
2

Bifoga ett större luftfilter till go-kart. Du kanske bara behöver rengöra det aktuella filtret. Detta kommer att låta mer luft i din förgasare för att öka hastigheten.
3

Ändra utväxlingen genom att sätta en större växel på din drivaxel. Du kan också sätta en mindre växel i drivaxeln. Du vill ha en 3:1 utväxling: den axelväxel bör ha tre gånger tänderna när drivaxeln gear
4

Ta av guvernören, som är en anordning för att hålla RPM låg.. Detta gör det möjligt för motorn att köras mer RPM. Du kan förstöra din motor genom att köra den för länge och snabbt, dock. Du hittar guvernören under förgasaren.
5

Bore cylindrarna från din motor för att öka cylinderns storlek. Höjningen kommer att göra det möjligt att kolvarna stöta upp hastighet och hästkrafter.
6

Byt din motor med en större motor. Hitta en med ökad effekt. Se till att den större motorn passar i det utrymme som rymmer den aktuella motorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115675.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.