Honda Evo 6 specifikation

Honda EVO6 är ett koncept motorcykel från Honda Motor Company, Ltd, en av världens största cykel tillverkare. Honda avslöjade EVO6 2007 på den 40th Tokyo Motor Show. Från och med januari 2011 har inget officiellt datum har fastställts för dess kommersiella lansering. Motor

mest diskuterade aspekten av Honda EVO6 har sin 150-hästars motorn, samma som används på Honda Gold Wing touring cykel. Motorn är en förbränningsmotor med sina kolvar rör sig i ett horisontalplan. Detta gör den till en platt motor.

Motorn har en 1832-kubikcentimeter slagvolym, en 2,91-by-2.8 tum Borrning och slaglängd, samt en 9,8-till-1 kompressionsförhållande. Med ett och samma konfiguration överliggande kamaxel, placerar Honda två ventiler på vardera av sina sex cylindrar.
Transmission, tändning och smörjning

Honda EVO6 motor är ihopkopplad med en sex -stegad automatisk växellåda. Cykeln använder en digital kondensatorurladdningstyp tändning, vilket innebär att den skickar kondensatorurladdning strömutgång att avfyra tändstiften. Dess våt sump smörjning system använder en inbyggd behållare för lagring rekommenderad 10W/40-grade syntetisk olja.
Bromsar, chassi och fjädring

Honda designade EVO9 med en aluminiumram och dubbla skivbromsar. Upphängningen består av en uppochnervänd patron i fronten och stötar mono i baksätet, med fjädringsväg på 5.51 inches och 4,13 inches, respektive. Däcket trycket mäts vid upp till 0,17 pounds per kvadrattum (psi) i fronten och 0.19 psi i baksätet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115666.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.