Hur installerar jag Kwikee Steps?

Kwikee är en ledande tillverkare av elektriska steg för campare, bussar och femte fordon hjul. De producerar dem i enkel-, dubbel och trippel steg mönster, för att passa olika fordonstyper höjder. Dessa steg är starka - kan stödja över 700 pounds - och testas noggrant för tillförlitlighet. De installeras av ledningar dem i ett fordons elsystem. Denna installation kräver att du ska veta grundläggande kablage, och hur man följer kopplingsschema som levereras med Kwikee steg. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Borrmaskin
15/32-inch borr
avbitare
Wire strippor
Terminal pressverktyg
Elektrisk Ficklampa tejp

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri. Använd fyrvägs-, Packard-liknande kontakt för att köra kabelnätet från bilbatteriet till steget enheten. Dra den bruna ledningen från kabelstammen till dörren switch, och använd den blå kontakten för att säkra anslutningen.
2 Hastighetsmätaren kabel hålet är den första och bästa vägen till det inre.

Kontrollera genomföringen hastighetsmätare kabel för tillräckligt utrymme att trä tre trådar genom den i förarutrymmet av interiören kabinen. Om genomföringen är för hårt, använd borr och borra ett nytt hål genom eld väggen nära hastighetsmätaren entrén. Addera 3

Route de gula och vita trådar av kabelnätet, plus 10-gauge vit tråd du levererat, (se instruktioner och diagram) genom den nyligen borrade hålet eller hastighetsmätaren kabeln hål i förarhytten. Använd ficklampa för att titta under instrumentbrädan för att lokalisera ett monteringshål för override switch. Borra 15/32-inch hål med borrmaskin och lite, men inte montera brytaren ännu.
4 Du använder kablage liknar dessa till tråd i Kwikee steg till bussen.

Kör de två vita kablarna till strömbrytaren från selen, lämna slack i dem. Anslut dem till switchen med push-on terminal. Skjut override switch genom det borrade hålet bakifrån och fäst det med sin frontpanelen och mutter. Dra den gula sladden till säkringsdosan, klippa och installera det. Skär den orange tråden på 5-amp säkringsdosa vid halvvägs på slingan. Pressa en ¼-tums kontakten på en av huvudrollerna säkringshållaren.
5

Anslut den gula ledningen och övriga ledning med en kontakt och linda med tejp. Fäst kabeln till säkringsboxen terminalen märkt IGN. Under huven dirigera den andra änden av 16-gauge wire till batteriet. Skär de röda och vita kablarna till rätt längd efter behov. Skär orange kabel på den andra 5-amp säkringshållaren i mitten av slingan. Använd en gul 5/16-tums ringkabelsko på en ledning på säkringshållaren. Gå med den andra ledningen till den vita kabeln med en butt-kontakt och linda med tejp.
6 Kontrollera anslutningarna på batteriet innan du ansluter batteriet.

Klipp tråden slinga av 20-amp säkring rutan vid mittpunkten. Crimp med en 5/16-tums ring terminal till en bly och den röda kabeln från selen och tejpa fast den. Rutt de röda och vita trådar till batteriet och ansluta dem till den. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115658.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.