Typer av Travel Trailer bromssystem

Det finns i huvudsak två typer av bromsar som används för resor släpvagnar: elektriska bromsar och bromsar uppsving. Federal lag kräver att resor släpvagnar med bromsar också ha ett system för akut utbrytning. Vikten av en släpvagn är en viktig faktor för DMV föreskrifter i varje stat, och vissa stater kräver bromsar baserat på vikten av dragfordonet. I Kalifornien, till exempel, bromsar krävs på släpvagn som väger 1,500 pounds eller mer, medan i New York, släp som väger 1,000 pounds olastad, eller 3000 pounds när den är lastad, måste ha bromsar. Elbromsarna

Enligt California Department of Motor Vehicles, de flesta resor släpvagnar använder elektriska bromssystem. Elektriska släpvagnsbromsar aktiveras via en elektrisk förbindelse från släpvagnen till dragfordonet. Vissa elektriska resor släpvagnsbromsar använder en styrenhet placerad i dragfordonet, på bromspedalen. Regulatorn känner av trycket appliceras på bromspedalen av föraren, och sedan aktiverar bromsarna på släpet. Vissa modeller av elektriska släpvagnsbromsar använder en tröghetsomkopplare satt i instrumentpanelen på dragfordonet. För andra elektriska färdbromsar är tröghetsomkopplare monterad i trailern själv. Elektriska bromssystem använder magneter för att aktivera släpvagnens bromsar.
Surge Bromsar

Surge bromsarna kräver ingen elektrisk anslutning från dragfordonet. Surge typ resor trailer bromsar fungerar hydrauliskt, använda energin i den dragna bilen att komprimera vätska i en cylinder och tillämpa bromsarna. Med denna typ av system är bromsar automatiskt. Vanligtvis en svallvåg kopplare hittas i tungan av trailern, vilket ansluter till en hydraulisk huvudcylinder. När föraren i dragfordonets bromsar, orsakar dynamiken i släpet kopplaren för att sätta press på huvudcylindern kolvstången när den glider tillbaka. Ju snabbare dragfordonet bromsningen är, desto mer tryck appliceras på släpfordonets bromssystem. När bogsera fordonet börjar röra sig framåt igen, framåt dra i surge koppel avlastar trycket appliceras på den hydrauliska huvudcylindern, så släpets bromsar frigörs. I vissa stater, överspänningsskydd bromsar är inte lagligt för tyngre släpvagnar. Också, överspänningsskydd bromsar får samma ingång från bromsning från säkerhetskopiering dragfordonet. Om du planerar att använda ventilavledare bromsar, behöver du även antingen en omvänd solenoid kopplas till dina backljus att minska trycket, eller en fri-stöd mekanism för att frigöra släpets bromsar när dragfordonet är i omvänt.


Breakaway Brake Systems

I USA federala lagen säger att släp måste ha utbrytningen system som ska gälla släpvagnens bromsar om det blir unhitched från dragfordonet. För elektriska bromssystem, du behöver en akut back-up batteri system som används för att aktivera de trailers bromsarna gång kopplas bort från fordonet, och en pull stift eller utbrytning switch. Om du väljer bromsar uppsving stil, kan en enkel kabel ansluten till dragfordonet aktivera bromssystemet om det blir unhitched.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115645.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.