Supplies att bygga en tilt trailer

En tilt trailer är en typ av verktyg trailer - ena änden av däcket höjs eller lutas. Detta ökar livslängden på släpvagnen som regn och snö kan rinna av från däck. Det ökar också vagnens funktionalitet eftersom specialiserade ramper inte behövs för att på-och off-load utrustning från däck. En mängd olika verktyg behövs för att bygga en tilt trailer. U Kanaler

U kanaler är oftast gjorda av stål eller aluminium och finns i en rad olika utföranden, däribland färdigmålade, förgalvaniserad, aluminiserat och pre-lackerade. Typiskt U kanaler är 3 inches till 150 inches tjock. Storleken på din U-kanal måste vara lämpliga för din släpvagn, mäta avståndet mellan din trailerns axel och den främre delen av släpet däck och köpa en U-kanal som är en fot längre. Släpets tungan måste också passa inuti den U-kanalen. Du kan köpa U-kanaler från de flesta större järnaffärer.
Axlar

Du kan köpa både släp och axlar båt. Den vanligaste typen av släpvagnsaxlar är runda eller fyrkantiga rör raka axlar, som kommer i en rad olika vikter och 220 kg., £ 3500. och £ 5500. Om du återanvänder gammal utrustning, behöver axeln stil för att passa med dina delar och ger tillräckligt med däck utrymme för din tilt trailer för att vara effektiva. Om du är osäker på hur man passar dina axlar, köpa en axel monteringssats som ger dig rätt verktyg tillsammans med instruktioner.
Trailer

Du kan konstruera kroppen av släpet med hjälp av bitar av chassi stål och däck med behandlade däck virke. Den exakta storleken och mängden av däcket timmer beror på storleken på din släpvagn ram. Svetsa stål ihop bitarna innan du sätter virket. Alternativt kan du köpa en vanlig trailer och skapa din egen tilt mekanism. Trailern är basen för systemet och så att alla delar ska köpas baserat på storleken och stilen på släpet och lastens vikt den är avsedd att bära.
Hitch Stift och Bolt

En hitch tapp och bult mekanism används för att fästa U-kanalen till släpvagnen. För denna mekanism skall fungera din hitch stift och bult måste vara av samma storlek, typiskt 5/8 tum. Bulten är pivot punkt i tiltsystem och skumt är det lock-down-system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115624.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.