Hur man kan blockera Axlar på en häst Trailer

Trailer block (aka stoppklossar) är kilar som används för att förhindra oavsiktliga rörelser. Även om du kan använda nästan vad som helst som en chock, kommersiellt tillgängliga stoppklossar har en konkav yta som motsvarar däckets profil, vilket tvingar däcket att röra sig vertikalt upp chock för att korsa den. Detta ökar drastiskt den kraft kräver att rulla över lagerbocken, hålla släpet trygg och säker mot oönskad rörelse. Saker du behöver
Fyra stoppklossar
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på önskad plats, och har din assistent hoppa ut för att hämta klossarna.
Sida 2

Rikta din assistent att sparka en chock bakom varje av släpets bakhjul. Han bör ge klossarna ett par fasta sparkar mot hjulet för att kila dem på plats. Addera 3

Placera foten på bromsen och placera din lastbil i omvänd. Försiktigt låt ut av bromsen tills lastbilen kilar helt mot klossarna och vägrar att flytta. Om du har en automatisk växellåda, ta bort foten helt bort av bromsen och låt motorn hålla trucken mot klossarna. Om du har en manuell växellåda, låt kopplingen ut mycket svagt vid backning.
4

Har din assistent springa runt till släpfordonets framaxlar och kila den andra uppsättningen av kilar framför den främre-mest hjul. Har din assistent ge klossarna en snabb kick att kila dem på plats. Manuell transmission ägare får endast vill installera en enda front chock för att undvika att bränna kopplingen väntan på assistenten att ställa den andra chocken.
5

Sätt foten på bromsen och placera lastbilen i parken. Det kommer att rulla framåt något och kila mot den främre chock. Installera den andra fronten chock efter att du parkerat lastbilen och släpet. Du kommer förmodligen att behöva vända detta förfarande för att ta bort den främre klossarna, som de borde vara fast inkilad under släpvagn däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115618.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.